Sinterklaas in Cityplaza!

Hij komt, hij komt… de lieve goede Sint is bijna in het land en komt samen met zijn Pieten naar Cityplaza! Alsof dat nog niet leuk genoeg is, maak je ook nog kans op een hele leuke prijs: een persoonlijke videoboodschap op pakjesavond van Sinterklaas himself. Zo wordt jullie avond extra speciaal!

Win een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas!
Er zijn zoveel lieve kinderen, ouders en opa’s en oma’s in Nederland, dat Sinterklaas helaas niet bij iedereen op bezoek kan komen. Vier Meren heeft daar een oplossing voor! Schrijf je in en maak kans op een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas, voor wie je maar wilt verrassen op jouw Sinterklaasavond.

Meld je nu aan!
Geef hier door wie Sinterklaas mag toespreken, met wat voor boodschap, en wie weet heb je een Sinterklaasavond om nooit meer te vergeten! Wacht niet te lang met inschrijven, dit kan tot en met 20 november.

Intocht Sinterklaas
Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Op zaterdag 12 november komt Sinterklaas samen met zijn Pieten naar Cityplaza. Dat belooft een feestje te worden. Direct na aankomst in Vreeswijk zal hij vertrekken naar de binnenstad van Nieuwegein.

Vanaf 14.15 uur start het feestje buiten en zal DJ Piet ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan met verschillende optredens. Vervolgens maakt rond 15.30 uur Sinterklaas zijn intrede binnen in Cityplaza. Via de parade loopt hij naar de Jumbo kuil om hartelijk verwelkomd te worden op het podium!

Meet & Greet
Hoe sluit je zo’n dag nou af? Sinterklaas even ontmoeten natuurlijk! Tussen 16.00 uur en 17.00 uur heb je kans om even gedag te zeggen tegen de goedheiligman!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk