Nog een kleine twee weken en dan komt Sinterklaas naar Nieuwegein

Zet zaterdag 12 november 2022 allemaal maar in de agenda, want dan zal Sinterklaas met zijn Pieten weer voet aan wal zetten in Vreeswijk! Dit heeft de hofhouding van Sinterklaas aan onze redactie laten weten. Of alles goed gaat en ze wel echt aankomen………. dat blijft altijd spannend!

Het programma:

  • 12.00 uur Sinterklaasmarkt begin Dorpsstraat in Vreeswijk
  • 13.00 uur Voorprogramma met Pieten en dansgoep
  • 13.45 uur De boot van Sinterklaas passeert de Amaliabrug
  • 14:00 uur Sinterklaas komt aan met zijn Pieten in de Oude Sluis en wordt hartelijk welkom geheten door de Burgemeester
  • 14.15 uur Sint start zijn tour in een authentieke auto!
  • 15.00 uur Sint op de troon voor de prijsuitreiking van de bouwplaat
  • 15.30 uur Einde Intocht

Je kunt op de foto met Stelt-Piet of één van de andere Pieten en natuurlijk kun je weer kijken naar de kunsten van Fly-Piet!

Doe mee aan de grote Sinterklaas bouw-kleurwedstrijd!
Bouw en kleur de Sinterklaas schoorsteen en maak kans op leuke prijzen of een mooie kinderfiets van Happy Bike!

Wat moet je doen?
Kleur het dak, de schoorsteen, Sint en Pieten van de bouwplaat zo mooi mogelijk in. Knip de onderdelen uit en lijm alles in elkaar. En vergeet ook de Sint niet op het dak te lijmen! Breng je schoorsteen vóór woensdag 9 november naar Broodje Vreeswijk, Knus bij Ann, Slagerij Koekman of Pick Up & Go Banketbakkerij Tamminga en Verweij.

Bouwplaat
Voor de herfstvakantie wordt de bouwplaat uitgedeeld op de scholen. Je kunt de bouwplaat ook halen bij Broodje Vreeswijk, Knus bij Ann, Slagerij Koekman of Pick Up & Go Banketbakkerij Tamminga en Verweij.

Als hoofdprijs is er een kinderfiets van Happy Bike
Er zijn drie leeftijdscategorieën (1/tm 3 jaar, 4 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar) in iedere categorie twee prijzen en voor de aller… allermooiste een fiets. Bij inlevering ontvangen de kinderen een zakje pepernoten. Sinterklaas zal zaterdag 12 november na zijn rondrit door Vreeswijk de winnaars bekend maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk