Chatten, foto’s en berichten plaatsen over uw wijk: Stadscentrum/Merwestein

Let op! Speciaal voor de wijkbewoners Stadscentrum/Merwestein hebben we een Facebookgroep aangemaakt waar u alles mag plaatsen over uw wijk. Is er onvrede, zijn er leuke dingen te doen etc. schrijf het op en deel het met uw wijkbewoners, alles mag. Ook op foto’s zijn we dol. Foto’s van leuke dingen of foto’s van dingen die verbeterd kunnen worden in de openbare ruimte. Laat het de buurtbewoners weten en doe mee en deel je genoegen of ongenoegen. Ga hier naar de groep over uw wijk en geef het vooral door dat de groep bestaat.

Gaat het om veiligheid, wordt dan lid van onze BuurtWhatsApp groep voor uw wijk! Inmiddels hebben over heel Nieuwegein meer dan 3200 inwoners zich aangemeld.

Over de wijk Stadscentrum/Merwestein
Het Stadscentrum en de wijk Merwestein zijn gebouwd in verschillende fases in de periode van 1975-1990 en hebben verschillende functies. De wijken liggen centraal in Nieuwegein. Het stadscentrum grenst in het noorden aan de woonwijk Jutphaas/Wijkersloot.

Beide woonwijken worden gescheiden door de Noordstedeweg. In het oosten grenst het Stadscentrum aan Merwestein. Beide wijken worden door het water van De Doorslag (voorheen Hollandse IJssel) van elkaar gescheiden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk