Katern

Simonis Biljartlakens Landsfinale voor de 22ste keer in Merwestein

Op 22, 23, 28 en 29 juni wordt in Nieuwegein hét breedtesport event van het jaar gehouden: de Simonis Biljartlakens Landsfinale. Voor de 22e keer in successie is Sportcomplex Merwestein weer het strijdtoneel voor hét breedtesport evenement van het jaar van de KNBB: De Simonis Biljartlakens Landsfinale. Met ingang van deze editie wordt het evenement, dat voorheen in één weekend gespeeld werd, nu verdeeld over twee weekenden. Alles volledig in nieuwe stijl!

Jaarlijks vinden in Sportcomplex Merwestein in Nieuwegein ruim 300 wedstrijden plaats om de Nederlandse Kampioenschappen van de Landscompetitie van de KNBB-vereniging Carambole (KVC). Teams dus over het hele land, van noord tot zuid, van oost tot west, heren of dames, libre of carambole, avondbiljarters of dagbiljarters, allemaal met als doel Nederlands Kampioen te worden.

One thought on “Simonis Biljartlakens Landsfinale voor de 22ste keer in Merwestein

  1. Dank voor het mooie artikel! Als één van de side events woensdag 26 juni in Merwestein de Open Nieuwegeinse Biljartdag. Een recreatieve biljartdag om (voornamelijk, maar niet uitsluitend) ouderen in Nieuwegein en omgeving op een gezellige en sportieve manier kennis te laten maken met biljarten. Iedereen is welkom!

    Is een uitvloeisel van de focus van de KNBB op tegengaan van eenzaamheid bij ouderen.

    Zie ook: https://www.knbb.nl/nieuws/open-nieuwegeinse-biljartdag

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren