Sigarettendiefstal

Agenten hielden op woensdagochtend 17 november drie mannen aan op verdenking van meervoudige sigarettendiefstal. Rond 11.50 uur kreeg de politie de melding dat drie mannen zich verdacht gedroegen in een winkel aan de Grote Wade. Agenten gingen ter plaatse en spraken met een medewerker van het bedrijf. Die gaf aan foto’s van de verdachten te hebben terwijl zij in een Haarlemse vestiging van het bedrijf sigaretten aan het stelen waren, ook werden zij van een diefstal in een andere vestiging verdacht.
Het was niet hard te maken dat de mannen nu in Nieuwegein iets hadden willen stelen, maar het drietal werd na overleg met een Officier van Justitie aangehouden voor de diefstal in Haarlem. Het drietal, mannen van 19, 21 en 26 jaar en vermoedelijk afkomstig uit Litouwen, werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Het drietal wordt voor het verdere onderzoek overgedragen aan collega’s van politie Haarlem.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren