Katern

Siebs Kids Zomer Festival in de bibliotheek

Hangen uw kinderen in de laatste week van de zomervakantie ook altijd in de gordijnen van verveling? Geen paniek: van maandag 25 tot en met vrijdag 29 augustus organiseert bibliotheek De tweede verdieping samen met De Kom Siebs Kids Zomer Festival voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

In die week kunnen uw kinderen iedere middag van 14.00 uur tot 16.00 uur deelnemen aan een zomerse activiteit in de bibliotheek. Voorop staat natuurlijk heel veel plezier maken, maar er is ook altijd een educatief thema. Dit is het complete programma van Siebs Kids Zomer Festival:

• Maandag 25 augustus: maak een monster in ons klodderige atelier.
• Dinsdag 26 augustus: doe mee met de boomwhackers workshop en leer muzikale herrie maken met de coolste en kleurigste percussie-instrumenten!
• Woensdag 27 augustus: speel mee met de theatervoorstelling: “Mijn held” – naar het gelijknamige boek. Voor alle helden, vooral die op sokken.
• Donderdag 28 augustus: speel de coolste games in de Game Zone.
• Vrijdag 29 augustus: kijk en luister goed naar de bijzondere verhalen van onze meesterverteller…

Kinderen kunnen de hele week gratis meedoen of kiezen voor de activiteiten die ze het leukst vinden. Zij kunnen zich opgeven via info@detweedeverdieping.nu onder vermelding van hun naam en de activiteit(en) waaraan zij willen deelnemen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk