Eindshow Gerda Kagie in de nieuwe De Kom

Zaterdag 2 juni aanstaande geeft Gerda Kagie haar eindshow in het splinternieuwe theater de Kom aan het Stadsplein. De avond kent een cursisten-uitvoering en een showgedeelte van de show- en opleidingsgroepen, met de titel ‘Dance Around the World’ met stoere hiphop, een zwoele salsa, een adembenemende moderne dans of een strakke choreo.

Zoals men mag verwachten dansen alle cursisten mee in het uitvoeringsgedeelte van de show, zelfs de allerkleinsten van 2 jaar zullen laten zien wat zij in huis hebben. Na de pauze is het de beurt aan de show- en opleidingsgroepen met hun ‘Dance Around the World’, waarin de dansers van dansstudio Gerda Kagie je meenemen op hun wereldreis. Tijdens de reis worden ‘grenzen overschreden’ en komen behoorlijk wat dansstijlen aan bod.

Er zullen op zaterdag 2 juni twee voorstellingen zijn, om 14.30 uur en 19.45 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Gerda Kagie zelf (in de dansstudio aan ’t Kerkveld 63a). De kosten voor een kaartje voor kinderen tot en met 12 jaar bedragen € 7,50. Vanaf 13 jaar zijn de kosten €12,50. Ook op de dag zelf zijn kaarten verkrijgbaar bij de nieuwe Kom. De kosten zijn dan € 10,00 (t/m 12 jaar) en € 15,00 (vanaf 13 jaar).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk