Shell Super Service Zaterdag

Kom zaterdag 27 juli tanken bij Shell Zelftank station S15 aan de A.C. Verhoefweg in Nieuwegein en ervaar Super Service Zaterdag. Op Super Service Zaterdag tanken de medewerkers van de benzinepomp voor je én wassen zij uw voorruit. Maar helemaal super is dat je naast deze gratis bediening aan de pomp nu ook de service krijgt van een Autotaalglas medewerker. Hij checkt of uw ruit geen sterretjes of barsten vertoont! Samen zorgen zij ervoor dat u met goed en veilig zicht weer op weg gaat.

De ruitcontrole ter plekke is kosteloos en zonder verplichtingen. Wanneer je op de vestiging van Autotaalglas eventuele ruitschade laat herstellen, dan krijgt u ook nog eens een tegoedbon voor aankopen in de Shell shop. Iedereen is welkom op zaterdag 27 juli tussen 10.00 uur en 16.00 uur bij het Shell station op de S15, A.C. Verhoefweg in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren