Nieuwegeinse vrijwilligers staan weer klaar op NLdoet

Ook dit jaar steken veel vrijwilligers in Nieuwegein op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart a.s. hun handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Onder andere diverse leerlingen van het Horeca & Toerisme College van het ROC Midden Nederland zijn present. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Wilt u ook wat betekenen voor Nieuwegeinse maatschappelijke organisaties en kennismaken met het vrijwilligerswerk, kijk dan nog op de website van NLdoet voor alle mogelijkheden.

NLdoet is de jaarlijkse kans voor maatschappelijke organisaties om met vrijwilligers een klus of activiteit aan te pakken. In 2020 is NLDoet helaas niet doorgegaan en in 2021 heeft het in mei plaatsgevonden. En we zijn natuurlijk erg blij dat NLDoet nu gewoon op 11 en 12 maart a.s. plaatsvindt.

Meedoen aan NLDoet betekent voor maatschappelijke organisaties extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor de organisatie. Voor inwoners van Nieuwegein betekent het een kennismaking met mooie organisaties om met z’n allen tot een mooi klusresultaat te komen. Ook zal het college van Nieuwegein helpen bij diverse klussen. Zo vraagt Scouting Vreeswijk om extra handen voor het clubhuis, zoekt de Bouwspeeltuin vrijwilligers Bouwgein om de geveltuinen te beplanten, vraagt de Kruidentuin hulp bij het voorjaarsklaar maken van de tuin en wil Zorgspectrum Vreeswijk de binnenmuren schilderen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk