Servicepunt spreekuur in Buurtplein Batau weer open

Dankzij de aangepaste maatregelen vanaf 1 juli kan het Servicepunt spreekuur in Buurtplein Batau ook weer open. Bezoekers zijn vanaf 14 juli aanstaande elke dinsdag welkom tussen 09.30 uur en 12.00 uur. Let op! U moet hiervoor wel even een afspraak maken.

De vrijwilligers van het Servicepunt bieden kosteloos en vrijblijvende ondersteuning bij administratieve of financiële vragen. U kunt vragen stellen over het betalen van rekeningen of omgaan met minder inkomsten. Advies vragen over huurverhoging of een andere officiële brief. U kunt ook hulp krijgen bij het invullen van een uitkeringsaanvraag. De vrijwilligers hebben veel kennis en ervaring in het maatschappelijke veld en kunnen u daarin de wegwijzen. Op de achtergrond worden zij ondersteunt door een Sociaal raadslid en andere beroepskrachten.

Een afspraak maken kan telefonisch via 030-6033748 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur of door een mail te sturen naar servicepunt@sjsnieuwegein.nl. Voor een afspraak met een Sociaal Raadslid kan gebeld worden naar 06-12611983.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk