Schoolvoetbal Toernooi Nieuwegein 2015

De Stichting United Jeugd organiseert, in samenwerking met de gemeente Nieuwegein en het Anna van Rijn college, op de woensdagmiddagen 8 en 15 april het Schoolvoetbaltoernooi Nieuwegein. Hieraan zullen de groepen 5, 6, 7 en 8 van de basis scholen deelnemen. Het Anna van Rijn College zal jeugdige scheidsrechters en grensrechters beschikbaar stellen. Het toernooi vindt plaats op de velden van de voetbalvereniging SV Geinoord en VSV Vreeswijk.

Aan het toernooi zullen 51 teams van 21 scholen deelnemen. Meer dan 650 leerlingen, allemaal met het zelfde doel, een van de bekers te winnen die door wethouder Hans Adriani zullen worden uitgereikt. Naast prijzen voor de topteams is er ook een beker voor het sportiefste team. De hoofdsponsor Plus van Loon zorgt voor een verrassing voor alle jeugdige voetballers.

Dit jaar is er ook veel aandacht voor een groep kinderen die niet mee kan doen omdat ze de ziekte van Duchenne hebben, een spierziekte die ze op vaak jonge leeftijd al in een rolstoel doen belanden. De Stichting Duchenne Parent Project, die zich inzet voor beter en sneller onderzoek naar de genezing van Duchenne spierdystrofie, zal informatie verstrekken en de toeschouwers vragen om een financiële bijdrage ten behoeve van het onderzoek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren