Doe mee en ontwerp de poster voor 25 jaar Geinbeat!

Komend jaar, in 2019 bestaat het Nieuwegeinse popfestival Geinbeat 25 jaar! Voor deze bijzondere editie nodigt de organisatie creatievelingen uit om een poster te ontwerpen. De deelnemer die de mooiste en meest originele poster weet te maken krijgt niet alleen eeuwige roem, maar de winnaar ontvangt ook het eigen ontwerp op een formaat naar keuze plus EUR 100 ,- aan prijzengeld! De deadline voor het insturen van je definitieve ontwerp is 15 januari 2019.

In samenspraak met de winnaar zullen ook flyers en ander promotiemateriaal gemaakt worden. Meedoen met deze ontwerpwedstrijd? Kijk dan voor meer details (bestandsformaat, afmetingen, logo, etc) voor de te ontwerpen poster op www.geinbeat.nl/posterwedstrijd.html

Over Geinbeat
Het Geinbeat Festival is een gratis muziekfestival en vindt plaats op zaterdag 13 juli 2019 op de Middengaarde (aan de Galecopperzoom) in Nieuwegein. Geinbeat bestaat sinds 1994 en vindt in 2019 dus voor de 25e keer plaats. Ook dit jaar wordt het festival helemaal door vrijwilligers georganiseerd.

Op het festival kun je nieuwe lokale bands ontdekken, maar je kunt ook genieten van bekendere acts. Namen die door de jaren heen de revue hebben gepasseerd zijn o.a. John Coffey, Nielson, Kensington, Trockener Kecks, Triggerfinger, DeWolff, Jett Rebel, Danny Vera en nog veel meer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren