Schoolbowlen voor leerlingen van de groepen 5/6 en 7/8 van de basisscholen

De Nederlandse Bowling Federatie (NBF) organiseert in 2019 weer de Nederlandse kampioenschappen Schoolbowlen. De Nieuwegeinse Bowling Vereniging en het Bowlingcentrum Nieuwegein roepen leerlingen van de groepen 5/6 en 7/8 van de basisscholen op om mee te dopen aan dit kampioenschap en organiseren daarom vier gratis bowlingclinics voor de leerlingen op 8, 15, 22 en 29 januari 2019. De Regio Finales zijn op 5 februari 2019. De winnaar doet mee aan de Landelijke Finale op 9 maart 2019.

Opzet tot aan de landelijke finale
Alle leerlingen uit groep 5 t/m 8 kunnen zich via hun school aanmelden, de school geeft het aantal teams per email door aan de NBF. Inschrijfformulieren worden in een later stadium toegezonden.

Over de clinic
Bij de clinics krijg je begeleiding van mensen die je de basisvaardigheden aanleren en als je dit goed oppakt je verder helpen steeds beter te gaan scoren. Iedereen kan meedoen aan de vier clinics om (beter) te leren bowlen en zo zoveel mogelijk kans te krijgen om in de landelijke finale te komen.

Aanmelden voor de clinics
Je kunt je als school aanmelden om mee te kunnen doen met de clinics bij de Nieuwegeinse Bowling Vereniging (NBV). Stuur even een mail naar schoolbowlen@bvnieuwegein.nl, maar doe dit uiterlijk 1 december 2018 i.v.m. de organisatie en reserveren van de benodigde banen.

Schoolbowlen Landelijke finale
De winnaar van de Regio finale gaat zeker door naar de Landelijke finale. Afhankelijk van het aantal teams tijdens de Regio finale gaan er mogelijk nog 1 of 2 teams extra mee naar de Landelijke finale. Dit wordt pas bekend gemaakt door de NBF als alle resultaten van de Regio finales bekend zijn. Extra trainingen/clinics tussen de Regio- en Landelijke finale zijn mogelijk, maar dit gaat in overleg met de Nieuwegeinse Bowling Vereniging en het Bowlingcentrum Nieuwegein.

De kosten voor deelname aan de landelijke wedstrijd bedragen slechts € 3,00 per deelnemer. Aan de Landelijke finale wedstrijden zijn geen kosten verbonden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren