Schoffeltje 2016 uitgereikt in Fokkesteeg

Op zondag 26 juni j.l. organiseerde het wijknetwerk Fokkesteeg weer haar jaarlijkse ‘Lunch op het Plein’ voor Wijkhuis de Steeg aan de Hoornseschans. Traditioneel werd die dag ook weer ‘Het Schoffeltje’ uitgereikt aan de bewoners met de mooiste of leukste voortuin. Er waren dit jaar maar liefst zeventien genomineerden.

Maria en Deldjou Fard wonnen de eerste prijs, zij behaalden verleden jaar nog een prachtige derde plaats. De prijzen werden ook dit jaar weer uitgereikt door wethouder Hans Adriani. Tweede en derde prijs voor mooiste en leukste tuin uit Fokkesteeg gingen naar de familie van Nimbosch en van der Hoven en Nobbe.

Tijdens de ‘Lunch op het Plein’ waren veel activiteiten voor de bewoners. Zo konden kinderen zich dit jaar laten schminken, springen op het luchtkussen of zich laten vermaken door een clown die ballonnen uit deelde die ze later de lucht in konden laten gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren