SBS6 programma ‘Alles over Wonen’ in actie helpt gezin in Nieuwegein!

In Alles over Wonen in actie helpt een klusteam van plaatselijke ondernemers bij het opknappen en/of restylen van een woning. Afgelopen week zijn er opnames geweest op de Vosseweide bij Marloes de Groot. Zij is een alleenstaande moeder met twee kinderen en was opgegeven voor dit programma door haar vriendin Lisette. In Alles over Wonen in actie worden mensen geholpen met klussen in en om het huis, welke ze om uiteenlopende redenen, zelf niet kunnen doen.

Een heel klusteam van ondernemers uit Nieuwegein en omstreken is belangeloos aan de slag gegaan. Het was een drukte van jewelste in de woning. Buiten was de tuinman met man en macht bezig om binnen twee dagen een nieuwe tuin aan te leggen. Terwijl er ondertussen binnen, door de stylist Yvonne van Vonne’s homestyling, Herman van Schildersbedrijf Elbertse de aannemer Eddie Kers en Leonie van De fabriek muurstickers, hard werd geklust om de woonkamer en twee kinderkamers een nieuwe ‘look en feel’ te geven. Voor de kinderkamers werd door Totaalbed uit Utrecht, twee mooie boxsprings inclusief beddengoed gebracht. Vervolgens kwam de Budgetcoach Lisette Verleun langs om voor Marloes alles financieel op een rij te zetten. En tot slot werd door de schoonmaakploeg van Aiso de hele woning schoongemaakt.

Yvonne; “Het programma Alles over Wonen in actie wordt Zondag 27 november om 15.30 op SBS6 uitgezonden. Ik denk dat ik wel namens het hele klusteam mag spreken, dat we met twee dagen heel hard werken, een mooi resultaat hebben bereikt. We hebben deze klus met veel liefde en passie gedaan voor Marloes en haar kinderen Aaron & Mylène. En we zijn stiekem wel nieuwsgierig hoe de uitzending is geworden.”

homestylingsbs6

Op de foto van links naar recht het team in Actie: Marloes, Herman, Yvonne, Jeroen (presentator Alles over Wonen), Milco (cameraman) Lisette, Eddie.

2 thoughts on “SBS6 programma ‘Alles over Wonen’ in actie helpt gezin in Nieuwegein!

  1. Lisette

    Leuk stukje, ook best trots op ons 😉

  2. Leuk dat hier publiciteit aan wordt gegeven!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk