Samenwerking IJsselstee en Reinaerde gevierd

Afgelopen woensdagmiddag hebben de cliënten van de Stichting Reinaerde en de kinderboerderij IJsselstee hun eerste jubileum gevierd. De cliënten van Reinaerde zijn dan één jaar actief betrokken bij de dagelijkse dierverzorging op de kinderboerderij. Wethouder Helen van den Berg en Amarens Vredenburg van Reinaerde hebben, ter gelegenheid van dit heugelijke feit een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.
Het is voor mensen met een verstandelijke beperking bijzonder belangrijk dat ze een werkplek hebben in de maatschappij. Zij krijgen op de kinderboerderij erkenning door complimentjes van de medewerkers en bezoekers. Bovendien bouwen ze een band op met de dieren. Door als dagbesteding te kunnen werken in het Natuurkwartier zijn de cliënten van Reinaerde zichtbaar. Ook de gemeente Nieuwegein, waaronder de kinderboerderij valt, is erg blij met hun bijdrage en ondersteuning.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren