Katern

RTL-4 filmt in de bieb

Het RTL4-programma ‘Mijn leven, mijn gezondheid’ heeft donderdag 19 februari de hele ochtend opnames gemaakt in bibliotheek De tweede verdieping. ‘Mijn Leven, Mijn Gezondheid’ is een lifestyle tv-magazine waarbij gezondheid, zorg, inspanning, ontspanning en het goede leven voorop staan. Gemma Wiegant, bestuurder van de Nieuwegeinse bibliotheek, is geïnterviewd over de veranderde rol van de bibliotheek in een tijd waarin Googlen een werkwoord is geworden.

De website Nieuwegeingezond.nu, een initiatief van de bibliotheek, richt zich op het verstrekken van gezondheidsinformatie. Dit was voor het RTL4 programma aanleiding om hier een item over te filmen. Naast de gezondheidsinformatie zijn er onder andere opnames gemaakt van de gebruikte moderne technologieën zoals de giga-touchtable, de gamezone en de digital signage schermen.

Het televisieprogramma ‘Mijn leven, mijn gezondheid’ wordt elke zondag uitgezonden op RTL4 om 11.30 uur. Wanneer de beelden van De tweede verdieping in de uitzending komen is nog niet bekend, voorlopig staat dit gepland op 1 maart maar dit kan nog gewijzigd worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren