Chicken Tonight bij ‘Uit en Alleen’

‘Uit en Alleen’ houdt maandag 21 november weer een gezellige avond voor 40+ alleenstaanden in het Kleur- Geur- en Smaakcentrum in Nieuwegein. Uit Alleen is een gezelligheidsclub van vrijwilligers die bij elkaar zijn gekomen om andere gelijkgestemden te ontmoeten. Het is geen relatiebureau en het richt zich niet op het daten, maar ‘Uit en Alleen’ heeft vrijblijvende en spontane ontmoetingen tot doel en richt zich op de doelgroep 40-plussers die gezelligheid zoeken en nieuwe contacten willen maken, die met elkaar dingen willen ondernemen.

Jolan van Rijn van Uit en Alleen: ‘Onze georganiseerde Chicken Tonight bij het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum was een geslaagde en gezellige activiteit. Daarom zijn wij en Cees van Suylekom van het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum weer bij elkaar gekomen om iets te organiseren en het ook wekelijks terug te laten komen. Want wij zijn mening dat je in deze donkere dagen en het gure weer geen zin in koken heb of je baalt ervan dat je alleen zit te eten. En dat je de geen zin heb in magnetron maaltijden.’

Op de maandagavonden kun je genieten van een vers menu. Om de week 2-gangen menu. Dit menu bestaat uit een soep en een hoofdgerecht. De maaltijd kost 8,- euro exclusief drankjes. Water is gratis. Contante betaling is vereist. Inloop is vanaf 17.30 uur tot 20.00 uur. Je kunt je aanmelden bij: uitenalleen2016@gmail.com.

De avonden zij voorlopig op de maandag. De volgende avonden zijn gepland op maandag 21 – en 28 november. In december is het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum aan de Marconibaan 42 H in Nieuwegein gesloten. In januari 2017 begint Uit Alleen weer met haar avonden. De eerste is maandag 16 januari.

One thought on “Chicken Tonight bij ‘Uit en Alleen’

  1. cees

    MENU 21 nov.
    Groentensoep en pasta met Bolognese saus alles VERS ,

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk