Rondleiding bouw 3e kolk Prinses Beatrixsluis

Wilt u meer te weten komen over de bouw van de 3e kolk van Prinses Beatrixsluis en de verbreding van het Lekkanaal en wilt u dit van dichtbij meemaken? Sas van Vreeswijk organiseert geregeld rondleidingen over het bouwterrein. Dit keer op woensdag 18 april. Een unieke ervaring om de bouw van dichtbij te bekijken!

Datum en tijd
Op woensdag 18 april kunt u van 16.00 tot ongeveer 17.30 uur kijken naar de vorderingen van de renovatie van de witte huisjes. Ook ziet u de voormalige sluiswachterswoningen die worden gerenoveerd en omgebouwd tot bedienruimte.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de rondleiding door een e-mail te sturen naar contact@sasvanvreeswijk.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en leeftijd van de personen die u aanmeldt. Deelname is op volgorde van inschrijven. De maximale groepsgrootte is 25 personen per rondleiding.

Vragen?
U kunt per e-mail contact opnemen met Sas van Vreeswijk via: contact@sasvanvreeswijk.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren