Ronald Giphart en ‘heerlijke hapjes’ in de bieb

Smakelijke literatuur en heerlijke hapjes: het recept voor een verrassende avond! Op donderdag 29 november is auteur Ronald Giphart te gast in onze bibliotheek. Aan de hand van filmfragmenten, foto’s en gerechten vertelt hij over voedsel in de literatuur. Ook de kunst van het kookboek, de erotiek van een mooie maaltijd en het verband tussen voeding en gezondheid staan op het menu.

Giphart (1965) is bekend van romans als ‘Ik ook van jou’ en ‘Phileine zegt sorry’. Ook publiceerde hij diverse culinair-literaire werken zoals ‘Eten, drinken en slapen’, in samenwerking met Sergio Herman en Jonnie Boer.

Deze verrukkelijke avond duurt van 20.00-22.00 uur. Toegang bedraagt € 2,50 voor leden en € 8,50 voor niet-leden. Iedereen die een kaartje koopt ontvangt gratis het boek ‘Je bent wat je leest’. Reserveer je kaarten snel via actie@detweedeverdieping.nu (o.v.v. ‘Giphart’).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren