Grote opkomst raadsinfobijeenkomst

Aan welke soort winkels en activiteiten is nog behoefte in de binnenstad? Hoe en wanneer krijgen deze het beste een plek in de binnenstad? Wat zijn de financiële gevolgen hiervan? Hoe waarborgen we samen de kwaliteit? Allemaal vragen die aan bod kwamen op 19 juni j.l. tijdens de informatie raadsbijeenkomst over toekomstige planvorming voor de binnenstad, in het Stadshuis,

Alle ervaringsdeskundigheid is welkom bij de gemeente als het gaat om te helpen bij de plannen m.b.t de actualisatie van de binnenstad. De realisatie van de plannen in de binnenstad is al een heel eind. Een belangrijk deel staat en straalt de kwaliteit uit die we wilden. Ook heeft u vast gesignaleerd dat bepaalde gebieden en gebouwen en activiteiten in de binnenstad nog om aandacht vragen. De tijd zit echter niet mee. Het is nog steeds crisis. Dit vraagt om een moment van bezinning. Het college van B&W onderzoekt daarom hoe de plannen actueler en meer toekomstbestendig kunnen worden. En daar heeft de gemeente de inwoners als ervaringsdeskundigen hard bij nodig. Het is immers een stad van ons allen.

Tijdens de informatie raadsbijeenkomst op 19 juni j.l. werden belanghebbende en de raadsleden geïnformeerd over de gedachten die op dit moment leven bij het bestuur om de plannen voor de Binnenstad weer up-to-date te maken. Ook werd er actief meegedacht en gedachten uitgewisseld over de mogelijk te volgen koers voor de Binnenstad in de toekomst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk