Rollator-APK, een groot succes

Vrijdag j.l. kon iedereen gratis zijn rollator laten keuren. Dat daar behoefte aan bestond bleek als snel uit de opkomst. Op deze stralende zomerdag werd het prachtige buitenterrein van het Fort goed benut.

De keuring werd georganiseerd in samenwerking met Huisartsenpraktijk Vreeswijk, De Algemene Hulpdienst, Buurtzorg, Fysiotherapie Wammes , Repair Café en de vrijwilligers van Fort Vreeswijk. Keurmeester Rene van Laar van het Repair Café inspecteerde technisch de rollators en gaf gelijk een servicebeurt zodat de meest voorkomende klachten als piepende remmen en aanlopende wielen nu verleden tijd zijn.

Een juiste houding achter de rollator is vaak een punt ter verbetering om
lichamelijke klachten te voorkomen. Advies en instructie over het juiste gebruik
van de rollator werd verzorgd door Fysiotherapeut Wammes en Buurtzorg medewerkers. Ook was de vrijwilligers organisatie de Algemene Hulpdienst aanwezig. Zij biedt mensen die slecht ter been zijn praktische ondersteuning bij boodschappen, winkelen, vervoer, uitjes, bezoek aan huis en biedt ook mogelijkheden aan om op een alternatieve manier in beweging te blijven op de duofiets.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren