Katern

RMN vernieuwt app

De handige app van Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) is sinds deze week vernieuwd. Deze versie is nog eenvoudiger, overzichtelijker en sneller. Er zijn nieuwe diensten toegevoegd om afval scheiden nog makkelijker te maken. Zo kunt u snel vinden wanneer RMN de containers leegt en is het nog makkelijker en beter op te zoeken waar welk soort afval hoort. De App werd begin 2017 geïntroduceerd.

RMN is in 2000 opgericht. Inmiddels is RMN uitgegroeid tot een gemeenschappelijke regeling van de gemeenten: Baarn, Bunnik, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist. Deze zes gemeenten zijn eigenaar van RMN en vertegenwoordigd in het dagelijks en algemeen bestuur van RMN. De doelstelling van RMN is o.a. op milieuvriendelijke én efficiënte wijze diensten uit te voeren voor de deelnemende gemeenten.

Update automatisch of handmatig
Alle iOS (Apple) apparaten nemen de update automatisch over. Updaten kan ook in de appstore. Bent u gebruiker van een Android apparaat, dan kunt u, wanneer dit niet automatisch gebeurt, de app handmatig updaten. Zo maakt u gebruik van de nieuwste versie. Wanneer de app een update heeft gehad moet u uw adres eenmalig opnieuw instellen. De instellingen voor het opslaan van uw postcode en huisnummer zijn opnieuw geprogrammeerd, zodat deze opgeslagen blijven.

Snel informeren
Wanneer u het ontvangen van notificaties instelt, dan kan RMN u snel informeren over allerlei onderwerpen rondom het ophalen van uw afval. Denk hierbij aan een reminder wanneer de container(s) aan de weg moet staan, wijzigingen van ophaaldagen of berichtgeving over bijzonderheden door bijvoorbeeld het coronavirus. Het is dan ook raadzaam om het ontvangen van pushberichten aan te zetten, zodat RMN u snel kan informeren.

Verbetering gebruiksvriendelijkheid
De nieuwe versie van de app is op allerlei vlakken vernieuwd en extra beveiligd. Deze versie maakt gebruik van de nieuwste technieken en verschillende schermgroottes. Verder is in de app een aantal algemene verbeteringen doorgevoerd zoals meer overzichtelijke pagina’s voor inzameldagen, de maandkalender, en de afvalwegwijzer (wat hoort waar). In deze nieuwe versie vind u bovendien een handig overzicht van alle openbare boven- en ondergrondse verzamelcontainers voor o.a. glas, textiel en papier.

Op dit moment gebruiken al ruim 23.000 huishoudens onze handige app. Maakt u nog geen gebruik van onze app? Installeer deze dan nu op uw smartphone of tablet! U vindt de app in de App Store (iOS) en in Google Play (Android) door te zoeken op RMN-app.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren