Rijnhuizen Buitengewoon op 11 en 12 juli 2020

‘Rijnhuizen Buitengewoon’ krijgt een vervolg vanwege het succes in 2018! Alles en iedereen liet zich toen van zijn beste kant zien. ‘Een schitterende locatie, boeiende kunst, leuke mensen, prettig publiek en zelfs een dag van de twee dagen met een zonnetje’ aldus de organisatie. Reden genoeg om volgend jaar op 11 en 12 juli 2020 opnieuw een editie ‘Rijnhuizen Buitengewoon’ te organiseren.

Het is alom bekend dat Stichting KunstGein graag de kunstenaars in het middelpunt zet. Het doel voor 2020 is dan ook een zeer gevarieerd programma en een breed aanbod aan de bezoekers te bieden. Zo zal het mooiste werk van amateur/professionele kunstschilders en beeldend kunstenaars worden tentoongesteld.

Op verschillende locaties in het park bij kasteel Rijnhuizen in Jutphaas zullen er voordrachten van schrijvers en dichters zijn. Dansgroepen en muzikanten zijn natuurlijk ook aanwezig. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor jong en oud om o.l.v. kunstenaars diverse workshops te volgen. In november 2019 start de organisatie met de inschrijvingen, dus houd deze website goed in de gaten.

Na overleg tussen de kasteelheer en de beheerder van Kasteel Rijnhuizen en KunstGein is de datum voor ‘Rijnhuizen Buitengewoon 2020’ vastgesteld, dat is dus zaterdag 11 en zondag 12 juli 2020.

‘Rijnhuizen Buitengewoon’ is een evenement waar zowel amateur- als professionele kunstenaars uit de regio hun werk in het fraaie park van kasteel Rijnhuizen mogen presenteren. Na het succes van de eerste editie in 2018 wordt dus gewerkt aan een vervolg van dit bijzondere evenement. Heeft u vragen of wilt u deelnemen aan dit evenement? Stuur dan een e-mailtje naar: stichtingkunstgein@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren