Katern

Kleurmiddag in kinderboerderij IJsselstee

Kinderboerderij IJsselstee organiseert op zondag 23 februari 2003 van 13.00-16.00 uur een kleurmiddag. Onder het genot van chocolademelk en kinderboerderijdrop is het de bedoeling dat de kinderen een tekening maken van een varken, paard, koeien, konijnen, bokken, schapen, kippen of van de boerderij. Tevens is er voor de kinderen gelegenheid om rond te kijken en te wandelen over de kinderboerderij. De deelname is gratis.

De kosten van de middag worden betaald uit een bijdrage van Garageketen Stop ´n Steer. Deze keten heeft vorig jaar april haar nieuwste vestiging in Nieuwegein geopend. Ter gelegenheid van deze feestelijke opening heeft het nieuwe filiaal besloten in haar eerste maand na de opening € 1 per verkochte autoband opzij te zetten voor een goed doel in Nieuwegein. Het totaal bedrag van € 350 is geschonken aan de Kinderboerderij IJsselstee in Nieuwegein, met de opmerking dat het geld gebruikt wordt voor activiteiten of materialen waarvan de kinderen gebruik kunnen maken als ze op de kinderboerderij komen.

Aangezien er op de kinderboerderij elk jaar activiteiten worden georganiseerd (zoals de eierzoekwedstrijd met Pasen, schapenscheerdersfeest in juni, dierendag in oktober en het Nationaal Kinderboerderijen Weekend) waarbij kinderen graag naast het bezoeken van bovengenoemde activiteiten ook graag een tekening willen maken van de dieren die ze op de kinderboerderij zien, heeft de begeleidingscommissie van de Kinderboerderij besloten deze schenking graag te willen gebruiken voor een kleurmiddag, waarvoor kleur- en tekenmateriaal is aangeschaft.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk