Reünie oud-Jutphaas uitverkocht

De reünie ten behoeve van de authentieke bewoners van Jutphaas, die op 26 juni 2022 wordt gehouden, is volledig uitverkocht! In amper twee maanden tijd zijn alle vrije kaarten (360) in rap tempo verkocht. ‘Met sponsoren (incl. genodigden) wordt daarmee een enorme opkomst verwacht’, zo laat Pierre Veldhuizen onze redactie weten.

De organisatie is bijzonder verheugd met de overweldigende belangstelling, maar is tegelijkertijd ook behoedzaam om de veiligheid en gezelligheid te waarborgen.

Het is daarom niet meer mogelijk om kaarten voor de reünie te verkrijgen. ‘Het geeft wel aan dat de verbondenheid met ’t oude dorp met haar inwoners nog altijd heel sterk is. Het enthousiasme blijft, ook nadat de kaartverkoop op de website werd gesloten, onverminderd groot’ aldus Veldhuizen.

De organisatie betreurt oprecht dat velen nu wellicht teleurgesteld zijn of worden en vraagt om begrip voor de situatie, zoals die nu is.

Gelukkig is de gehele locatie bij “De Middenhof” aan de Duetlaan 1 beschikbaar, waarmee de organisatie vertrouwd op een meer dan gezellige en bijzondere reünie!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren