Repair Café Nieuwegein in teken van reparatie van winterkleding

Zaterdag 2 november is het maandelijkse Repair Café Nieuwegein, van 11.00 uur tot 14.00 uur in het  Milieu Educatie Centrum (MEC) in park Oudegein (Geinoord 9). Het Repair Café is een initiatief van vrijwilligers die repareren promoten als alternatief voor weggooien. Inwoners van Nieuwegein kunnen er terecht met hun kapotte spullen. Samen met reparatiedeskundigen wordt geprobeerd de spullen te herstellen. Repair Café repareert kleding, apparaten, fietsen en meubels. Informatie: repaircafenieuwegein@gmail.com.

Zaterdag 2 november
Zaterdag 2 november heeft Repair Café extra mankracht achter de naaimachines. Heb je jouw winterkleding al uit de kast gehaald? Zitten er truien tussen met gaatjes? Of broeken waarvan de pijpen te lang zijn? Kom langs, dan stoppen wij de gaatjes en korten de pijpen in. Of repareren de naden van die lievelingsjas!

Ook reparatie van huishoudelijke artikelen en kleding
Naast de kledingreparatie biedt het Repair Café Nieuwegein zoals gewoonlijk ook hulp bij reparatie van fietsverlichting, huishoudelijke apparaten, speelgoed, meubels, enzovoort.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren