Regus en Time Equities Inc. sluiten partnership deal voor huur kantoren in Nieuwegein en Tiel

Regus, de wereldwijde aanbieder van flexibele werkplekken en het Amerikaanse Time Equities Inc. hebben een partnership deal gesloten om Regus vestigingen te openen in kantoorgebouwen van Time Equities Inc. in Nieuwegein en Tiel. Het gaat om een huurovereenkomst van in totaal 2.821 m², waarbij een omzetgerelateerde huur is overeengekomen.

Regus huurt in Nieuwegein 1.797 m² op de begane grond en de derde en vierde verdieping van het kantoorgebouw aan Nevelgaarde 8. De locatie bevindt zich op kantorenpark ‘De Poort van Nieuwegein’, dichtbij de A2. In Tiel huurt Regus 1.024 m² op de tweede verdieping van het kantoorpand aan de Laan van Westroyen 6. Het gebouw ligt aan de A15 naast Van der Valk.

Het huurcontract is voor 10 jaar afgesloten. Beide partijen hebben de ambitie om in Nederland nog meer Regus vestigingen te openen in kantoorgebouwen van Time Equities Inc.

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: “Wij hebben een goede match gevonden met het vooruitstrevende Time Equities. Zij hebben, net als wij, de strategie om te groeien in grote én middelgrote steden, zoals Tiel en Nieuwegein. Daarnaast zien zij de meerwaarde van een operator als Regus die zorgt voor flexibele verhuur en aanvullende services in hun panden. Met de huur van de kantoorruimtes in zowel Tiel als Nieuwegein, verdichten wij ons Nederlandse netwerk, een strategie die wij de komende tijd zullen doorzetten.”

John Schepens, Director of Acquisitions and Asset Management van Time Equities: “Flexibiliteit wordt steeds belangrijker voor huurders, zowel voor de kleine als de grote partijen. Wij zien kansen in dezelfde locaties waar Regus ook mogelijkheden ziet. Een huur die mede gebaseerd is op omzet betekent risico’s voor beide partijen, maar wij zijn ervan overtuigd dat Regus veel waarde toevoegt aan onze kantoorgebouwen.”

Het kantoorgebouw aan Nevelgaarde 8 in Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!