Regiotram Utrecht gaat komende nacht bladeren verwijderen op de trambaan

Bladeren en rails zijn geen goede combinatie. Als Regiotram Utrecht de bladeren niet op tijd weghalen van de trambaan wordt het spoor nat en glad. Met als gevolg slijtage aan de wielen en geluidsoverlast voor de directe omgeving wanneer de trams remmen. In de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 oktober voert Regiotram Utrecht daarom in Nieuwegein en IJsselstein ’s nachts schoonmaakwerkzaamheden uit aan het spoor van de trambaan.

De schoonmaakwerkzaamheden zijn bij het gedeelte van de trambaan tussen de halte St. Antonius Ziekenhuis en de halte Hooghe Waerd. De onderhoudsploeg van Strukton Rail haalt bladeren op dit deel van de trambaan weg.

HINDER
De werkzaamheden zijn tussen 01.45 uur en 04.30 uur. Het werk gebeurt ’s nachts, zodat het openbaar vervoer niet gehinderd wordt. De hinder en overlast voor de directe omgeving wordt zo beperkt mogelijk gehouden Toch is niet te voorkomen dat de machines die het werk uitvoeren te horen zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren