RefreshSing gemeentewinnaar tijdens Club van het Jaar verkiezingen 2021

Het vrouwenkoor RefreshSing heeft in de categorie ‘Cultuurclub’ een prijs in de wacht gesleept. Zij mogen zich vanaf nu Club van het Jaar noemen in de gemeente Nieuwegein. Met grote meerderheid van stemmen wonnen zij deze prestigieuze titel, georganiseerd door het NOC*NSF, AD, LKCA, Kunstbende en de Rabobank.

RefreshSing uit Nieuwegein heeft een eigentijds repertoire uit verschillende muziekstijlen. ‘Wij zingen gevarieerde nummers onder andere uit musicals, Motown, Jazz, Beatles, Nederlandstalig, Zuid-Amerikaans. RefreshSing zingt zowel a capella als met muzikale begeleiding’ aldus de club. Bij gelegenheden worden de dames ook begeleid door live-bands van verschillende samenstelling. Er wordt meerstemmig gezongen. Op 4 oktober 2020 werd een 40 jarig jubileumconcert “EigenZing-ig” van het vrouwenkoor nog geannuleerd vanwege Corona. De impact hiervan was groot op de koorleden en dirigent.

Verenigingen: het grootste sociale netwerk van ons land
Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen die samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Ontmoetingsplaatsen waar mensen met elkaar sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom zijn deze clubs zo belangrijk. Daarom organiseren NOC*NSF, AD.nl, LKCA, Kunstbende en Rabobank de verkiezing Club van het Jaar om zo het fenomeen verenigen te vieren en te belonen.

Aan de verkiezing deden 2.165 sport- en cultuurclubs mee en zijn 152.000 stemmen uitgebracht. Voor Nieuwegein deden mee: KRC Rolling, Korfbalvereniging Koveni, de Mixed Hockey Club Nieuwegein, The Heart of Holland Chorus Nieuwegein en RefreshSing. RefreshSing mag als gemeentewinnaar een online embleem gebruiken welke zij een jaarlang in hun communicatie mogen inzetten.

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren