Recordbedrag aan matches tijdens Nieuwegeinse Beursvloer 2023

Donderdag 2 november jl. was in het Horeca Toerisme College de jaarlijkse editie van de Nieuwegeinse Beursvloer, een netwerkevenement dat sinds 2010 wordt georganiseerd. Na een eerste terugkeer na Corona vorig jaar, zag je dit jaar dat veel bedrijven en organisaties weer de weg naar de 13e Beursvloer hadden gevonden. Ook onze videograaf Jos van Vogelpoel en reporter Frans Evers waren ter plekke om er verslag van te doen.

Er werd veel genetwerkt, er werden veel contacten gelegd en er werden vooral veel matches tussen bedrijven, organisaties en verenigingen gesloten. Ook burgemeester Van Beukering was betrokken bij diverse matches. Allemaal met als doel Nieuwegein nog mooier te maken. De eindstand om 18.00 uur waren 91 matches met een totale maatschappelijke waarde van maar liefst € 360.495,– In de komende maanden zullen deze matches daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Burgemeester gaat gasten rijden voor SportID
Burgemeester Marijke van Beukering had de eer om de Beursvloer voor de eerste maal te openen. En daarna begon het matchen en werden al snel de eerste formulieren bij notaris Sutter en accountant Witteveen ingeleverd. De eerste match was echt voor het Nieuwegein Fonds en Cirkeltje Rond. Ook burgemeester van Beukering matchte er vrolijk op los en zij gaat in mei 2024 onder andere gasten van SportID rijden van en naar de buurtpleinen.

Over Samen voor Nieuwegein
Sinds 2010 werkt Samen voor Nieuwegein aan een hechtere samenleving door in Nieuwegein verbindingen te leggen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Om samen Nieuwegein nog mooier te maken. De beursvloer vormt daarin een belangrijk onderdeel maar ook NLdoet in maart en diverse partner-events waarin belangrijke thema’s worden besproken, passen daarbij.

Beursvloer

Net als vele andere deelnemers, sloot ook burgemeester Van Beukering een mooie match tijdens de Nieuwegeinse Beursvloer. Zij gaat onder andere 23 mei gasten van en naar buurtpleinen rijden voor een evenement van SportID. Foto: FototeamKenM

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk