Katern

Jongeman gevonden na grote zoekactie

De politie is dinsdagavond rond 18.45 uur een grote zoekactie gestart naar een jongeman van ongeveer 20 jaar oud. Hij zou voor het laatst gezien zijn nabij de Koninginnesluis in Vreeswijk. Verschillende hulpdiensten, waaronder de brandweer met een warmtebeeldcamera, politie en Rijkswaterstaat waren ter plaatse. Ook een politiehelikopter circelde boven Vreeswijk. De sluis en de naastgelegen brug werden afgesloten.

De politie benadrukte onze redactie dat de persoon in kwestie geen verdachte was. De politie deed via burgernet een oproep aan het publiek om naar de jongeman uit te kijken. Het is onduidelijk om wat voor een conflict het ging.

Rond 20.30 uur werd de zoekactie gestaakt. De jongeman werd in goede gezondheid aangetroffen in Utrecht. De zoekactie trok veel belangstelling rondom de sluis in Vreeswijk.

Foto’s van de zoekactie

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren