Katern

Datum 13e Nieuwegeinse Beursvloer bekend

Op donderdag 2 november aanstaande organiseert Samen voor Nieuwegein weer de Nieuwegeinse Beursvloer. Net als vorig jaar zal deze gehouden worden in het ROC Horeca Toerisme College aan de Newtonbaan in Nieuwegein. Vanaf 16.00 uur zijn bezoekers welkom, waarna burgemeester Van Beukering de Beursvloer opent en wethouder Bamberg sluit de 13e Beursvloer om 18.00 uur af. Aanmelden met vraag én aanbod kan vanaf eind augustus.

Wat is de Nieuwegeinse Beursvloer?
De Nieuwegeinse Beursvloer is al vele jaren een begrip in Nieuwegein. Het is een lokaal evenement waar (kosteloze) verbindingen tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties en verenigingen worden gelegd. Oftewel ze maken een match. De bedrijven mogen uit Nieuwegein en daarbuiten komen; de maatschappelijke organisaties en (sport)verenigingen moeten uit Nieuwegein komen.

Enkele voorbeelden
Als je iets ‘vraagt’ is het ook de bedoeling dat je een ‘tegenprestatie aanbiedt’. Vorig jaar werden 49 matches genoteerd met een totale maatschappelijke waarde van maar liefst € 267.730, –! Ter inspiratie geven we je enkele voorbeelden.

Zo egaliseerde aannemersbedrijf Scherrenberg een stuk grond bij Fort Vreeswijk en mocht het aannemersbedrijf als tegenprestatie de vergaderruimte gebruiken. Of kookte (toen nog) burgemeester Backhuijs bij het Horeca Toerisme College voor bewoners van Reinaerde. En kreeg Kamers met Aandacht ruimte op de digitale schermen in de buurtpleinen van Movactor en verzorgde KmA een presentatie op de buurtpleinen.

Waar, wanneer, hoe laat
Zoals gezegd is de Nieuwegeinse Beursvloer donderdag 2 november 2023. De Nieuwegeinse Beursvloer begint om 16.00 uur. Om 18.00 uur zal de Beursvloer afgesloten worden en is er een een gezellige, informele netwerkborrel voor alle aanwezigen. Locatie is ook dit jaar weer de kantine van het ROC Horeca Toerisme College aan de Newtonbaan 12 in Nieuwegein (bij de hockeyvelden met voldoende gratis parkeergelegenheid).

Over Samen voor Nieuwegein
Dit jaar organiseert Samen voor Nieuwegein voor de 13e keer de Nieuwegeinse Beursvloer. Dit past in onze passie, een hechtere samenleving door in de lokale gemeenschap verbindingen te leggen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Samen voor Nieuwegein verbindt partijen, inspireert, organiseert en adviseert.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk