Record aantal deelnemers bij vakantieactiviteiten

Afgelopen week stond Nieuwegein in het teken van de Nationale Sportweek. De combinatiefunctionarissen van de NV Sportinrichtingen Nieuwegein ondersteunden op dinsdag de “dag van de sport” van het voortgezet onderwijs in Nieuwegein. Daarnaast organiseerden de combinatiefunctionarissen maar liefst acht sportieve activiteiten voor de Nieuwegeinse basisschoolkinderen. Aan deze activiteiten, allemaal vanuit het initiatief van de Gemeente Nieuwegein, deed een record aantal van maar liefst 271 kinderen mee. Een daverend succes!

Coördinator van de combinatiefunctionarissen, Sylvia de Jong: ”In het kader van de Nationale Sportweek hebben wij een extra uitgebreid en gevarieerd vakantieprogramma opgesteld voor de Nieuwegeinse kinderen. Met acht activiteiten verdeeld over vier dagen, is dit het meest uitgebreide programma tot nu toe. We zijn ontzettend trots op de grote hoeveelheid kinderen die onze activiteiten hebben gevonden. Het plezier dat op hun gezichten te lezen was, daar doen we het voor!”

De Jong ziet het grote succes van deze vakantieweek als kroon op het werk van het team combinatiefunctionarissen van de afgelopen 2 jaar. De combinatiefunctionarissen worden steeds bekender in Nieuwegein, bij de enthousiaste kinderen én hun ouders, maar ook bij het onderwijs, verenigingen, zorginstellingen en culturele instellingen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren