Real Madrid komt naar Nieuwegein

De Spaanse voetbalclub Real Madrid komt van 19 tot en met 23 augustus naar Nieuwegein. De stichting Fundacíon Real Madrid zal bij SV Geinoord een vijfdaagse voetbalkamp houden. Deelname is voor jongens en meisjes van 7 tot 16 jaar. De Real Madrid Foundation Clinics, dé voetbalschool van de Koninklijke, is actief in meerdere landen. SV Geinoord is een van haar partners.

De winsten van de clinics komen ten goede aan de stichting van Real Madrid, de Fundación Real Madrid. De stichting gebruikt haar geld voor sociale sportprojecten; wereldwijd zijn dat er meer dan 300. Ook komt er een deel van de opbrengst ten goede van de partnervereniging waar wij te gast mogen zijn.

Training
Alle Real Madrid Foundation trainers zijn UEFA- gecertificeerd, hebben ruime ervaring met het trainen van jeugd en hebben met succes de opleiding van Real Madrid doorlopen. Het trainingsprogramma is samengesteld volgens strenge eisen en gelijk aan hoe de talenten dagelijks trainen bij de fameuze jeugdopleiding die haar thuisbasis heeft in Ciudad Deportiva op Valdebas. We werken aan de “sterke” en de “zwakke” punten en verbeteren de potentie met de modernste trainingstechnieken en –methodes, zoals Tracktics en de Adidas Smartball. Je traint als een echte prof en leert wat het betekent onderdeel te zijn van een team. De Real Madrid Clinics duren altijd 5 dagen van 09.00 uur tot 15.00 uur. Er zijn een beperkt aantal deelnemersplaatsen- maar er is op dit moment nog plek voor de clinic In Nieuwegein. Inschrijving sluit op 4 augustus aanstaande.

De Beste spelers naar Madrid
De meest getalenteerde en/of sportieve voetballers van elk Camp worden uitgenodigd voor het “Creator Camp BeNeLux”- tijdens deze jaarlijkse finale worden de beste spelers uitgenodigd voor een training in Estadio Santiago Bernabéu (!) en op de Real Madrid Academy. De kosten ad € 229,00 voor deze onvergetelijke trip (inclusief begeleider) zijn voor de Foundation Real Madrid. Alle deelnemers ontvangen een speciaal ontworpen shirt- short- sokken- bidon, sporttas en een voetbal. De (gezonde) lunch en drinken is inbegrepen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren