Reactie gemeente Nieuwegein op overlijden raadslid Ton de Mol

De gemeente Nieuwegein laat in ee reactie weten dat zij met verslagenheid kennis heeft genomen van het overlijden van raadslid Ton de Mol. Ton was sinds 2010 raadslid in Nieuwegein. Aanvankelijk maakte hij deel uit van de fractie Leefbaar Nieuwegein, ging daarna alleen door als fractie De Mol, waarna hij zich aansloot bij de fractie van de Verenigde Seniorenpartij (VSP). De laatste periode was hij fractievoorzitter van deze partij. ‘We kennen Ton als een zeer betrokken en gedreven raadslid, vooral op het terrein van Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu’ aldus de gemeente in een verklaring.

‘Wij zijn aangeslagen en verdrietig door zijn plotselinge overlijden. Zijn bijdrage aan de politiek zal zeer gemist worden. Hij is slechts zestig jaar geworden. We wensen de familie en vrienden van Ton heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.’

Condoleanceregister
In de ontvangsthal van het Stadshuis is een gedenkplek voor Ton de Mol ingericht met daarbij een condoleanceregister. Hier kunt u uw deelneming betuigen aan de familie. De gedenkplek is toegankelijk tijdens de openingstijden van het Stadshuis (tot ’s avonds 20.00 uur).

Ton de Mol

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk