Ramkraak in kledingwinkel in Vreeswijk

In Vreeswijk is maandagmorgen rond 04.45 uur een ramkraak gepleegd bij kledingwinkel De Oude Sluis. Nadat buurtbewoners een harde klap hoorden werd direct 112 gebeld. Helaas waren de daders bij aankomst van de politie al gevlucht. In de winkel troffen agenten een ravage aan. De recherche is bezig met een onderzoek. Getuigen worden gevraagd zich te melden. Verleden week vond ook al een ramkraak plaats bij de Albert Heijn op winkelcentrum Hoogzandveld. Daarbij zijn enkele schoten gelost.

Buurtbewoners zagen dat een auto de winkel in was gereden, ook werden er personen in de winkel gezien. Later zagen ze dat de daders in twee voertuigen wegreden in de richting van de Wierselaan. Agenten troffen een van de voertuigen aan op de A27 richting het zuiden. Daar zette zij met hoge snelheid de achtervolging in. De politie is de auto in Vianen kwijtgeraakt.

Het misdrijf richtte een ravage in de winkel aan. De recherche onderzoekt de sporen en wil graag met getuigen spreken die rond 4.45 uur iets hebben meegekregen van de brutale inbraak. Hoeveel er buit is gemaakt is nog onbekend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk