Raadslid Ann de Wolf op 80-jarige leeftijd overleden

Woensdagmorgen 7 april jl. is overleden mevrouw Ann de Wolf in de leeftijd van 80 jaar. Ann laat drie kinderen, 5 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen achter. Zij was sinds 2002 lid van de Verenigde Senioren Partij (VSP). Ann de Wolf woonde sinds 2001 in Nieuwegein. Hiervoor heeft zij bijna 25 jaar bij Philips gewerkt in diversen functies.

Sinds 6 juni 2018 was zij lid van de gemeenteraad namens de fractie van de VSP. Ook in de periode van 26 september 2012 tot 27 maart 2014 was zij voor deze partij lid van gemeenteraad. Ook heeft zij als commissielid in verschillende periodes vanaf 2012 haar bijdrage geleverd. In 2019 is zij een periode fractievoorzitter van de VSP geweest vanwege de ziekte van Herman Troost die later dat jaar overleed.

De Verenigde Senioren Partij (VSP) verliest een markante vrouw, maatschappelijk betrokken en actief in het wijknetwerk. In de politiek is zij bijna 20 jaar actief geweest, begonnen in 2002 in de VSP-fractie die is opgericht door Herman Troost. Ook nam zij deel in de WMO Raad.

Ann de Wolf hadden we eerder in het Portret van de Week op pen.nl. In de raadsvergadering van 29 april zal er een in Memoriam zijn waarbij Ann de Wolf in een minuut van stilte zal worden herdacht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk