Raad van Nieuwegein zet volgende stap richting peperdure ‘live streaming’

De gemeenteraad van Nieuwegein houdt de deur wijd open om bakken geld uit te geven voor het
zogenaamde ‘live streamen’ van haar eigen vergaderingen. Tijdens de afgelopen raadsvergadering op 4 maart jl. is besloten verdere stappen te zetten in het uitwerken van het ‘live streamen.’ Een voorstel van de SP (en Ieders Belang) om het hele plan vanwege het absurde kostenplaatje dat mogelijk meer dan € 500.000,- gaat bedragen af te blazen, werd verworpen. Ook een voorstel van GroenLinks werd van de hand gewezen.

Patricia Nowak, SP Raadslid in Nieuwegein: “Er is geen behoefte in Nieuwegein om live streaming te introduceren. Je kunt deze enorme investering met de beste wil van de wereld niet verkopen aan onze inwoners! Het al uitgevoerde onderzoek toonde bovendien aan dat voor zoiets eigenlijk een compleet nieuwe raadszaal nodig is. Waarom dan niet gelijk een nieuw Stadshuis? Het geeft maar aan hoe absurd deze wens van de gemeenteraad is. Uit de rest van Nederland blijkt dat niemand ernaar kijkt”.

Patricia Nowak

One thought on “Raad van Nieuwegein zet volgende stap richting peperdure ‘live streaming’

  1. Linda

    Mensen krijgen nauwelijks WMO voorzieningen en moeten elkaar helpen via crowdfunding naast het betalen van torenhoge belastingen op werkelijk alles. Ons huisvuil moeten we twee weken bewaren met muizenoverlast tot gevolg. Even op city parkeren kost je zo een paar euro. Pianolessen zijn onbetaalbaar terwijl de kom zwaar gesubsidieerd wordt met ons geld. Speelpleintjes moeten in eigen beheer worden genomen of worden niet vervangen vanwege kostenbesparing……..500.000 om te zien dat er niet naar je wordt geluisterd is zuur. Wie heeft er nu weer een baantje nodig van ons gemeenschapsgeld? Follow the money.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren