Private Shopping in De Ruilfabriek

Het is vanaf 1 mei aanstaande mogelijk om bij De Ruilfabriek Conceptstore te komen shoppen met je naasten of met je vriendinnen! De winkel op het Plein 114 bovenaan de roltrappen (boven Rituals) op Cityplaza is dan speciaal voor jou geopend!

Veel producten in de conceptstore zijn handgemaakt en duurzaam. Zo worden er versierde tweedehands spijkerjasjes verkocht en worden ‘verweesde’ oorbellen weer tot nieuwe sierraden gemaakt. Je kunt de Private Shopping boeken van maandag t/m zondag tussen 10.00 uur en 16.00 uur, m.u.v. woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Tijdens het Private Shoppen wordt de 1,5 meter afstand gehanteerd en het maximaal aantal deelnemers is 6 (dat is inclusief kinderen). De boeking is kosteloos, alle ondernemers en vrijwilligers heten je van harte welkom!

Je kunt alleen met pin betalen. De Private Shopping duurt maximaal 1 uur. Kies op de website de gewenste datum en vul het formulier in. Vergeet niet in het opmerkingenveld de gewenste tijd aan te geven! De Ruilfabriek neemt aansluitend contact met je op!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren