Prijswinnares Marja van Eijk ontvangt kaarten uit handen van hoofdrolspeelster Mascha van der Kuit

Met grote regelmaat geeft De Digitale Stad Nieuwegein prijzen weg aan haar lezers. Ook deze keer kan er weer wat gewonnen worden. Tien vrijkaarten voor het Circus Snor dat haar tenten binnenkort opslaat op De Middenweide in Galecop. Dat de lezers blij zijn, krijgt onze redactie vaak te horen. Zo ontving Marja van Eijk eind mei mooie vrijkaarten voor de voorstelling PolyHymnia in DE KOM. Dit uit handen van hoofdrolspeelster Mascha van der Kuit.

Mascha van der Kuit

Marja: ‘Ik was blij verrast toen ik het telefoontje kreeg dat ik twee kaartjes had gewonnen voor de voorstelling van PolyHymnia. Bij ons in huis wordt veel naar klassieke muziek geluisterd waaronder ook veel opera. Ik was nieuwsgierig naar de uitvoering in het Nederlands door een gezelschap wat muziektheater maakt.’

Nu is onze redactie natuurlijk benieuwd wat ze van de voorstelling door PolyHymnia vond. Marja: ‘We werden niet teleurgesteld: we hebben een heerlijke avond gehad, veel gelachen en genoten van mooie muziek! Het was fijn dat de tekst ook nog geprojecteerd werd (hoewel soms niet helemaal synchroon) omdat sommige stukken wat moeilijker te verstaan waren. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk bekende personen te ontdekken onder de goden. Een leuke toevoeging! Nogmaals hartelijk dank voor deze verrassing.’

‘Ook als gezelschap hebben we genoten van de uitvoering en van de ontvangst in DE KOM. Wat een fijn theater is dat, ook voor artiesten. Wat dat betreft komen we met PolyHymnia nog graag een keer terug’ aldus Heleen van den Hoven, één van de spelers in de voorstelling PolyHymnia en inwoner van Nieuwegein. Heleen mocht de rol van The Queen spelen in de voorstelling.

Doe hier mee met de nieuwe prijsvraag. Wilt u als organisatie of bedrijf ook een prijsvraag plaatsen op De Digitale Stad Nieuwgeein? Neem dan contact op met onze redactie.

Heleen van den Hoven

Foto: Edgar Broekman fotografie – Heleen van den Hoven, links in de rol van ‘The Queen’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk