Prijsvraag speciaal voor houders van de Stadspas of Voedselbank

Met grote regelmaat geven we op De Digitale Stad Nieuwegein prijzen weg. Dit doen we samen met betrokken partners uit Nieuwegein. Deze keer met Supermarkt PLUS van Loon op winkelcentrum Nedereind.

Met de Kerst in het vooruitschiet, geven we twee goedgevulde tassen weg met allerlei lekkernijen om een mooi Kerstdiner te maken op 1e of 2e Kerstdag. Deze keer alleen voor mensen die de Stadspas Nieuwegein hebben en/of aangesloten bij de Voedselbank. De waarde van iedere tas is maar liefst 50,00 euro!

Meedoen is eenvoudig en kan tot maandag 23 december aanstaande. Hoe? Gewoon deze vragen beantwoorden en dan maar afwachten. Uit alle goede antwoorden trekt de hoofdredacteur twee winnaars die ieder een goedgevulde tas krijgen van PLUS van Loon. De Digitale Stad Nieuwegein doet er nog een heerlijke fles wijn bij. Uiteraard controleren we of u in het bezit bent van de Stadspas Nieuwegein en/of klant bent bij de Voedselbank in Nieuwegein. Over de inhoud van de tas kan niet worden gediscussieerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren