Presentatie van Musicollab

Musicollab, een unieke muzikale samenwerking tussen De Kom en het Anna van Rijn College is deze herfst van start gegaan en afgelopen woensdag vond de presentatie hiervan plaats in de kleine zaal van De Kom.

In een aantal sessies hebben de (oud-)leerlingen van het Anna van Rijn College eigen nummers uitgewerkt, die zij vervolgens in de professionele studio van De Kom hebben opgenomen. Woensdagavond kregen onze muzikale talenten de opnames overhandigd en presenteerden zij vervolgens deze zelfgeschreven nummers aan het publiek. Na afloop konden zij, stralend van trots, terugkijken op een zeer geslaagd bandtraject.

De muzikale samenwerking Musicollab wordt georganiseerd door Robin Hafkenscheid van Kunstenhuis De Kom. De Kom en het Anna van Rijn College hebben over de jaren een goede relatie opgebouwd ten aanzien van het organiseren en verzorgen van diverse kunsteducatieve lesprogramma’s en hebben de intentie steeds nauwer te gaan samenwerken. Musicollab is hier een voorbeeld van.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren