Praat mee tijdens de online talkshow over aardwarmte

Ligt de energiebron van de toekomst diep onder onze voeten te wachten? Wat kan aardwarmte betekenen voor de energietransitie? Waar liggen kansen? Wat zijn de risico’s? En welke stappen moeten we nog met elkaar zetten om van aardwarmte een veilig, verantwoord en gedragen alternatief te maken voor aardgas? Daarover gaat deze talkshow op dinsdag 6 oktober van 19.00 uur tot 20.15 uur tijdens de Nieuwegeinse Warmteweken. De Nieuwegeinse Warmteweken duurt van maandag 28 september tot en met vrijdag 16 oktober 2020.

Tijdens de online talkshow over aardwarmte schuiven vijf interessante gasten aan bij presentator Donatello Piras aan tafel voor een goed gesprek over aardwarmte. Zo hebben we voor het eerst vertegenwoordigers van het Rijk, de gemeente, de initiatiefnemers en natuurlijk bewoners in Nieuwegein bij elkaar gebracht om het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken te bespreken. En ook ú kunt meepraten! Stel uw vragen tijdens het gesprek via de chat.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Meld u aan via www.ikbennieuwegein.nl/warmteweken. Heeft u op voorhand al vragen die u wilt stellen, dan kunt u die via het aanmeldformulier met ons delen. Deze live uitzending vanuit Nieuwegein vindt plaats op dinsdag 6 oktober van 19.00 tot 20.15 uur en is te volgen via een link die u via de mail ontvangt vooraf aan de uitzending. Uiteraard moet u zich daarvoor wel even aanmelden. Dat kan op www.ikbennieuwegein.nl/warmteweken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren