Postzegel ruilbeurs

Postzegelvereniging ‘De Postkoets’ houdt op zaterdag 4 maart aanstaande een grote postzegel ruilbeurs en filatelistische informatiemiddag in Zalencentrum De Bron aan de Buizerdlaan 1 in Nieuwegein. Er is ruime gelegenheid om postzegels te ruilen of te kopen. Ook is het ook mogelijk om postzegels te laten taxeren of anderszins advies te krijgen over het verzamelen van postzegels. De beurs is geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. De toegang en parkeren zijn gratis.

Postzegelvereniging ‘De Postkoets’ is een actieve vereniging die door middel van informatie, gezellige bijeenkomsten en filatelistische activiteiten de belangstelling voor het verzamelen van postzegels levendig houdt. Zo organiseert de vereniging een maandelijkse veiling, is er een rondzenddienst in Nieuwegein, IJsselstein, Houten en Utrecht en kan men zich bij de vereniging abonneren op de nieuwste postzegeluitgiften. Alle bijeenkomsten worden gehouden in Zalencentrum De Bron in Nieuwegein.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met voorzitter Maarten Jansen, 030-6021207, of secretaris Ton Vis, 06-43582688.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk