Politieke Avond in Dorpshuis Fort Vreeswijk op 7 maart

Het WijkPlatform Vreeswijk organiseert woensdag 7 maart aanstaande opnieuw een politieke avond voor inwoners van Vreeswijk en Nieuwegein om in debat te gaan met de politieke partijen. Alle 11 lijsttrekkers van de politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart, hebben toegezegd te zullen komen.

Aan de hand van stellingen en onder vakkundige leiding van Stefan Wijers, komen de partijen aan het woord over hun programma en standpunten voor de komende 4 jaar. Het publiek kan meestemmen over punten die van belang zijn en de thema’s die we gaan behandelen. De thema’s die o.a. aan de orde kunnen komen, zijn belangrijk voor een wijk als Vreeswijk maar ook voor heel Nieuwegein.

–       Regelgeving en ondersteuning van evenementen en burgerinitiatieven
–       City marketing, toerisme, winkels en horeca
–       Behoud van groen en nieuwbouw

Het belooft woensdag 7 maart aanstaande weer een hele interessante en gezellige avond te worden met veel interactie met de zaal. Vanaf 19.00 uur is het Dorpshuis Fort Vreeswijk open en staat de koffie klaar. Om 19.30 uur begint het programma en na afsluiting van het debat, om ongeveer 21.45 uur, is er nog gelegenheid tot napraten.

Extra informatie over moderator:
Stefan Wijers is een veelzijdig dagvoorzitter, gespreksleider en moderator. Combineert lef, humor en inhoudelijke voorbereiding. Brengt sfeer en maakt tongen los. Hij rommelt, roert, agiteert, koestert en sust. Zonder prietpraat maar respectvol en recht voor zijn raap.

Stefan Wijers is als een vis in het water bij precaire, spannende situaties waarin bestuur, beleid en tegenspraak elkaar treffen. Hij spreekt de talen van de politiek tot de straat.

Een foto van een eerdere politieke avond in Vreeswijk

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren