Politiek café in De Boog

Op de derde dinsdag van oktober kon het geplande politiek café van de Socialistische Partij Nieuwegein door omstandigheden niet doorgaan. Op de derde woensdag viel het eerste kabinet Balkenende en met veel geraas. De gevolgen daarvan zijn voor de SP ondertussen opzienbarend. In de landelijke peilingen staan ze op 19 zetels. Vraag is hoe de tussenstand in Nieuwegein luidt.

De Socialistische Partij afdeling Nieuwegein heeft in ieder geval nog een politiek café tegoed om een en ander te bepraten. Het vindt nu plaats op dinsdag 19 november aanstaande. De locatie blijft hetzelfde en wel Buurtcentrum De Boog aan het Thorbeckepark in de wijk Galecop. De zaal is open vanaf 19.30 uur en het begint om 20.00 uur. Iedereen uit Nieuwegein, Houten en IJsselstein e.o. is van harte welkom. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Oud-kamerlid en SP-er van het eerste uur Remi Poppe is op deze avond aanwezig. Het thema van de avond is: de SP oriënteert zich in Nieuwegein. Wat wil de SP-Nieuwegein en wat wordt er van deze afdeling verwacht? In ieder geval willen ze over vier jaar in de gemeenteraad. Er is al een politieke kerngroep. De leden zullen zich deze avond voorstellen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk