Politie zoekt vliegensvlugge scooterdief

Op woensdag 31 maart zet een meisje haar scooter in een parkeergarage van Cityplaza in de binnenstad van Nieuwegein. Als zij een half uur later terugkomt, ziet zij dat de scooter is gestolen. De politie is op zoek naar de dader. Weet u meer vul dan dit tipformulier in.

Op woensdag 31 maart parkeert een 17-jarig meisje uit IJsselstein rond 15.30 uur haar snorscooter, een zwarte Piaggio Vespa Sprint met verzekeringsplaatje DHF62J, in de parkeergarage onder de Albert Heijn in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein en zet hem met het stuurslot op slot. Als zij ongeveer een half uur later op dezelfde plek terugkomt, ziet zij dat haar scooter is verdwenen. Mogelijk gestolen. Zij ziet dat er een bewakingscamera hangt bij de plek waar zij haar scooter had neergezet en hoopt dat de dief op bewakingsbeelden is vastgelegd. Zij doet aangifte van de diefstal.

Op bewakingsbeelden is te zien hoe de dief in minder dan 15 seconden de scooter weet mee te nemen.

Signalement
De politie is op zoek naar een jonge man met lichte huidskleur, hij is rond de 20 jaar oud en heeft een slank postuur. Hij droeg een groen of beige petje en verder geheel zwarte kleding en zwarte schoenen.

Vragen
Wie herkent deze vliegensvlugge scooterdief? Wie heeft de gestolen snorscooter na 31 maart ergens zien staan of rijden. Mogelijk dat hij nog was voorzien van het originele blauwe kentekenplaatje DHF62J, maar die kan ook zijn vervangen. Het meest opvallende aan de scooter is het getinte windscherm en de half rechtopstaande chromen bagagedrager achterop.

De gezochte verdachte

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren