Politie zoekt getuigen van een verkeersconflict

Vrijdagmiddag 12 juli rond 13.30 uur heeft er op de Koekoekslaan tussen twee automobilisten een verkeersconflict plaatsgevonden. Daarbij zou één van de bestuurder geslagen zijn en de andere zijn weggereden.

Ter hoogte van de Zuidstedeweg troffen agenten een bestuurder aan in zijn auto die verklaarde dat hij zojuist was geslagen. De man die de mishandeling zou hebben gepleegd werd even later aangehouden. Het betrof een 46-jarige man uit Wijk bij Duurstede. Hij werd aangehouden op verdenkingen van mishandeling en is overgebracht naar het politiebureau. Politie Nieuwegein heeft de zaak in onderzoek en roept mensen op, die getuigen zijn geweest van het verkeersconflict, zich te melden.

Het verkeersconflict vond plaats op de Koekoekslaan ter hoogte van de Zuidstedeweg in Nieuwegein. Bent u getuige geweest of heeft over dit incident meer informatie voor de politie? Neem dan contact op met politie Nieuwegein via 0900-8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren