Politie zoekt getuigen van een aanrijding

Zondag 31 januari heeft er op de Batauweg een aanrijding plaatsgevonden tussen twee automobilisten. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 17.45 uur die zondag kwam een melding van een aanrijding tussen twee auto’s. Eén van de bestuurders was weggereden na de aanrijding in de richting van de Barnsteendrift. Agenten gingen erheen en troffen de bestuurder van de andere auto aan. Hij vertelde dat hij op de Batauweg reed en dat een donkerkleurige Audi A6, die vlak achter hem reed, aan het seinen was met zijn verlichting. Kort daarna probeerde de bestuurder van de Audi in te halen, waarbij hij tegen de zijkant van zijn voorligger botste. Het slachtoffer verloor hierdoor de macht over het stuur, raakte van de weg en reed zo hard tegen een lichtmast aan dat deze volledig uit de grond geduwd werd. De auto van het slachtoffer was flink beschadigd en moest worden afgesleept.

De politie doet onderzoek en zoekt getuigen om daarbij te helpen. Heeft u iets gezien van het ongeval of weet u meer over de bestuurder van de donkere Audi A6, die vermoedelijk schade heeft aan de rechter voorzijde, neem dan contact op met de politie in Nieuwegein via 0900-8844. Anoniem melden kan uiteraard ook via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren